Subota 4. 5. 2024.
Beograd
160
  • Novi Sad
    170
  • Niš
    140
  • Kikinda
    160
  • Kraljevo
    150
  • Kruševac
    150
  • Leskovac
    150
  • Loznica
    140
  • Negotin
    190
  • Ruma
    170
  • Sjenica
    120
  • Vranje
    130
  • Vršac
    140
  • Zlatibor
    140
  • Zrenjanin
    170
11
Petak 18.07.2014.
09:08 >> 13:19h
rt.com, Vestionline, Beta, Srna A
Proruske strane na istoku Ukrajine ne poseduju oružani sistem koji bi mogao da obori avion ’’Malezija erlajnsa’’, saopštio je u petak glavni tužilac Vitali Jarioma, prenoseći deo izveštaja ukrajinske vojske koji je predat predsedniku te zemlje Petru Porošenku.
Petak 18.07.2014.09:36
Činjenica je:da je bio pogođen raketom bilo koje vrste bio bi i dimni trag za avionom do konačnog pada na zemlju. Dispečer Španac je na svom tviteru objevio da su se Ukrajinci, prebrzo oglasili o padu putničkog aviona, i da su njihovi vojni avioni bili pored putničkog malezijskog,tri minuta prije pada. Kako kapetan tražo nikakvu pomoć, znači da je bio totalni muk, onda može biti da je oboren, tom nekom novom metodom kao i prije 4 mjeseca kad je pao isto njihov malzijski avion Singapur-Peking. Zašto? To je pitanje, da li da se neko treći okrivi, ili pak "greška", jer tom rutom je stvarno proletio i Putinov avion koji je po opisu i veličini vrlo sličan! Vjerujem Pravednom Putinu i Rusiji!
Petak 18.07.2014.10:11
"Australijski zvaničnici su jutros saopštili da je u avionu bio veliki broj svetski priznatih stručnjaka za HIV/sidu i aktivista u borbi protiv ove bolesti koji su išli u Australiju na međunarodnu konferenciju u Melburnu." Bravo ameri, sad ste premasili i sebe... Dve muve jednim udarcem... SMRT americi!!!
Petak 18.07.2014.10:47
просто "невероватна" случајност да и у овом и у оном прошлом обореном, путују еминентни стручњаци из тако "осетљивих" области ?? Чудо да и онај прошли нису приписали Русима ...
Petak 18.07.2014.13:14
A i jos nesto... Danas ako budes kojom nesrecom citao kurir, pogledaj koliko je strana izdvojeno za ovaj "incident", a koliko za jevrejski napad na Gazu...
Petak 18.07.2014.10:30
Ovo sve treba da se vec jednom zavrsi nekim velikim ratom ili velikom podelom sveta. Nisam upucen najbolje jer sam u poslu ovih dana pa najvise saznam iz vasih komentara. Amerika je preterala sve granice.... Rovari i podmece...i to ce raditi ili dok ne uspe u svojim namerama ili dok je neko ne polupa. Mislim da bi Rusija trebala da upadne u Ukrajinu i kaze da hoce da zastiti nebo te zemlje da ne padaju avioni.. Kakve zivce treba imati i trpeti amere i njihove idiotluke...uzas
Petak 18.07.2014.10:37
Avion je oboren sa Ruskim raketnim sistemom ali koji je doleteo sa Ukrajinske teritorije.Jedino ga imaju Ukrajinci jer su do nedavno bili ista drzava sa istim (Ruskim) naoruzanjem. Borci za slobodu Ruskog naroda,za sada, nemaju taj sistem ali koliko sutra ce ca imati.
Petak 18.07.2014.11:02
"Australijski zvaničnici su jutros saopštili da je u avionu bio veliki broj svetski priznatih stručnjaka za HIV/sidu i aktivista u borbi protiv ove bolesti koji su išli u Australiju na međunarodnu konferenciju u Melburnu."-ova rečenica dokazuje da je za obaranje aviona kriva SAD i da ona stoji iza svega.
Petak 18.07.2014.12:53
Ситуација је следећа - ајде да окривимо проруске снаге за обарање авиона, без обзира на чињенице, као на Маркалама, улици Васе Мискина, Рачку...јер су проруске републике \'\'нелегалне\'\', \'\'самопроглашене\'\'...за разлику од руководства прозападног дела Украјине које је доведено пучем на власт као Пиноче и низ диктатора и крволока који су и јесу, НАТО пудлице. Иначе Весли Кларк, Блер и остали генерали и функционери Империја у случају да изврше масован покољ цивила то цинично зову \'\'колатерална штета\'\'. Њихове тезе бране свим силама \'\'независни\'\' медији типа ЦНХ, ББЦ и осталих пропагандних центара у свету и код нас.
Petak 18.07.2014.14:07
OPET AMERICKA NAMESTALJKA, PA DOKLE VISE. AMERI VOLE DA UBIJAJU NEVINE LJUDE, MALU DECU, UBIJAJU SVOJ NAROD A KAMOLI DRUGE NARODE. VALJDA CE SVET DA SE PROBUDI I SUPROTSTAVI SOTONI IZ VASINGTONA.
Petak 18.07.2014.16:35
Не постоји проруска нација него само руска, зато је ова терминологија погрешна. Проруси могу бити само људи који нису Руси, a у овом случају би то могли бити Украјинци , а таквих нема или ако их и има, онда је то мали број. Ову перфидну игру речи је као први у свету увео Мило Ђкукановић koји је Србе у Црној Гори прозвао просрбима чиме је хтео избећи спомињање Срба, њихово постојање као и постојање српских партија. Питам се зашто новине Вести тако радо употребљавају ову антируску реч (проруси) кад су нам Руси једини прави пријатељи.

Komentari na ovom sajtu su odgovornost autora komentara i ne predstavljaju stavove redakcije Vesti online.

Svi komentari prolaze moderaciju pre nego što će biti objavljeni na sajtu Vesti online.

Redakcija Vesti online zadržava pravo da komentar ne objavi ili objavi i naknadno izbriše, bez obaveze pojašnjenja autoru komentara za razloge neobjavljivanja ili brisanja.

Komentari koji sadrže govor mržnje ili nasilje, pretnje ili vulgarnosti, koji podstiču diskriminaciju na bilo kojoj osnovi i izražavaju netrpeljivost, koji ne odgovaraju temi vesti na koju se komentariše, neće biti objavljeni.

(Komentar mogu da ostave samo prethodno registrovani korisnici Vesti online)*

VAŠ KOMENTAR (max. 1000 karaktera)